Baru 2 hari lepas, hari ulangtahun kelahiran saya. Hari ni pula 23 Februari adalah hari lahir adik lelaki saya, Muhammad Hanafi.

SELAMAT HARI LAHIR BAPAK NAPI


*'Bapak' - panggilan anak-anak saudara saya pada adik saya

Semoga Allah panjangkan umur mu dan murahkan rezeki mu dan sihat sentiasa. Semoga sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Allah. Semoga sentiasa dalam peliharaan Allah.

Ya Allah ampuni dosa Hanafi, tetapkan imannya di jalan agama mu, permudahkan segala urusannya di dunia dan akhirat, cantikkan budi bahasanya. Ya Allah jadikan dia anak yang soleh yang mentaati kedua ibu-bapanya, jadikan dia hambaMu yang soleh yang mentaati perintahMu. Ya Allah jadikan dia pendukung agamaMu yang dapat berbakti kepada agamaMu. Kurniakan dia kebahagiaan dunia dan akhirat ya Allah. Sesungguhnya Engkau Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

Ya Allah bahagiakan keluarga kami. Jauhkan perselidihan faham dan perpecahan. Semoga kami hidup bahagia dan dapat menjalankan perintah Mu dengan sebaik-baiknya.
Semakin bertambah umur, maka semakin singkat hidup kita. So Bapak Napi, usia yang berbaki ini gunakan dengan sebaiknya untuk mencari redha Ilahi.

Acik Ain wakil untuk seluruh ahli keluarga terutama anak-anak bapak mengucapkan HAPPY BIRTHDAY TO YOU. Semoga berjaya dunia dan akhirat, insyaallah. We love you Bapak!!!

This song dedicate to you Bapak, from us....

0 comments: